Toggle Menu reserveren
Reserveren
 

arrangementen

Film & food

Film & food

Twee van onze favorieten in één! Voor maar €23,- geniet jij van ons drie gangen filmmenu én ontvang je een kaartje voor de Pathé bioscoop. Om het helemaal af te maken mag je na afloop van de film nog een gratis drankje komen drinken. Zit je zo lekker te kletsen dat je tóch niet naar de film wilt? Dan bewaar je je kaartje toch gewoon voor de volgende keer.

Lees meer
Kaasfondue

Kaasfondue

Wist je dat de gemiddelde Nederlander per jaar bijna 20 kilo kaas eet?! Wij houden er wel van! Onze chef overtreft zichzelf tèlkens weer. Heerlijk dippen met knapperige groenten en vers brood, wij weten zeker dat je met een goedgevulde buik naar huis gaat. Wijntje erbij, niks meer aan doen! En het allerleukste is; wij hebben hem het hele jaar door voor een luttele €13,- per persoon op onze kaart staan!

Bolbeque

Bolbeque

'Wat hebben we zin om te barbecueën, maar die rotzooi toch altijd..’ Daar hebben wij bij café Bolle de oplossing voor! Kom lekker bij ons bolbequen! ’s Winters op ons goed verwarmde terras of ’s zomers met je gezicht in de zon. Wij steken de kolen aan en het enige wat je mag doen is er af en toe een vleesje of visje op leggen. En het beste is nog wel; je kunt gewoon op je stoel blijven zitten. Kan het nog beter? Ook ideaal voor groepen. 

Lees meer
Groepsplanken

Groepsplanken

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! En vreugdelijk zijn onze Barfoodplanken zeker. Deze worden in overleg samengesteld, maar neem alvast een kijkje op onze dinerkaart. Vanaf tien personen denken we graag met je mee voor een gepast arrangement. Met of zonder drank? Dineren en borrelen, of één van de twee? Het kan allemaal. Tip voor overdag: de Lunchplank! Deze kun je vanaf twee personen bestellen, maar is ook ideaal voor een groter gezelschap! We vinden het heel fijn als je van te voren even gezellig belt! Als je hier verder klikt vindt je een aantal leuke suggesties..

Lees meer
Chocoladefontein

Chocoladefontein

Gezond én lekker! Vers fruit, lange vingers en spekjes overladen met warme chocolade. Dat is toch een overload van geluk? All day, every day voor maar €10,50 per persoon (vanaf twee personen mogelijk). 

Cadeaubon

Cadeaubon

Geef je liefsten een cadeaubon van café Bolle cadeau!

The Bolle Experience

The Bolle Experience

Meer informatie over dit menu volgt hier. The Bolle Experience is enkel mogelijk op reservering. 

Lees meer

Webdesign: Lawless & Lotski