Toggle Menu reserveren
Reserveren
 

over ons

Stop de tijd, Kom naar Bolle!

We love to give you Guaranteed Bolle Quality! Een bezoek aan de binnenstad van Tilburg, zonder een bezoek aan café Bolle kan eigenlijk niet. Dat is een beetje hetzelfde als een biertje zonder hop, een cocktail zonder ijs, een tosti zonder saus of een milkshake zonder melk.

Wij bij Bolle doen niets liever dan je verwennen met de fijnste deuntjes, de beste koffies, de grootst mogelijke glimlach van onze bediening en eigenlijk alles waar je verder blij van wordt. Of je nou 8 bent of 68, bij ons vermaak je je wel!

Parkeer je derrière in een van onze comfortabele terrasstoelen of zoek een lekker plekje binnen. De enige stress die je misschien zult ervaren Is keuzestress, want ‘oh wat ziet het er allemaal lekker uit!’

Borrel!

Borrel!

Als de borreltijd is aangebroken (hey, it’s 9 p.m. somewhere..) builden, shaken, stirren of strainen we jouw favoriete cocktails en schenken we leukste speciaalbieren. Uiteraard zorgen we ook voor bijpassende borrelplankjes.

Eten!

Eten!

Wip tijdens daglicht langs en geniet van onze tosti’s (met die beroemde saus!), bijzonder lekkere broodjes en uitsmijters. In de avonduren staat ons keukenteam uiteraard ook niet stil, dan bereiden zij heerlijke diner gerechten.

we love to give you guaranteed bolle quality

Feestje!

Feestje!

Heb je iets te vieren of wil je gewoon weer samenkomen met vrienden, familie of collega’s maar weet je niet zeker wat wel en niet mag? Neem contact op met ons voor de mogelijkheden door te mailen naar info@cafe-bolle.nl.

Stappen!

Stappen!

Elke dinsdag weer een Dobbeldinsdag bij Café Bolle. Daarnaast hebben we maandelijks een pubquiz en een band op ons podium staan.

Meeting!

Meeting!

Ja, er moet ook gewerkt worden, dus ook voor als je een vergadering, brainstormsessie of een training wilt geven kun je gebruik maken van onze vergaderzaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail naar info@cafe-bolle.nl!

we love to give you guaranteed bolle quality

Bier!

Bier!

Tip voor de speciaalbierliefhebber: wij hebben een hele ruime speciaalbierkaart! Laat de keuzestress maar toeslaan.

meer!

Privacy | Webdesign: Lawless & Lotski