Toggle Menu reserveren
Reserveren
 

agenda

DOBBELDINSDAG

Dinsdag 05 Januari

DOBBELDINSDAG

Iedere Dinsdag is Dobbel Dinsdag! Bij Café Bolle

Tussen 23.00 en 00.30 Dobbel jij met de dobbelsteen.

Gooi je even? Dan is je bestelling gratis!

#Hetisaltijdfeestbijcafébolle

De Foute MuziekBingo

Woensdag 09 November

De Foute MuziekBingo

𝐖𝐞𝐥𝐤𝐨𝐦 𝐛𝐢𝐣 𝐝𝐞 𝐦𝐮𝐳𝐢𝐞𝐤𝐛𝐢𝐧𝐠𝐨 𝐯𝐚𝐧 𝐐𝐮𝐢𝐳 & 𝐅𝐮𝐧 𝐄𝐯𝐞𝐧𝐭𝐬!

Nog een laatste extra editie met nieuwe challanges!

Deze editie staat helemaal in het teken van de foute muziek. We nodigen je uit voor een reuzegezellige avond vol meezingers en feestnummers. Zing (of kraai) mee met Jody Bernal, de Vengaboys en ABBA of dans mee op de kabouterdans en de Macarena, terwijl je tegelijkertijd probeert je kaartje vol te krijgen.

Valt er wat te winnen? Jazeker! En niet alleen voor de mensen die een rijtje hebben. Het zal bijzondere prijzen regenen in Tilburg en wij hopen dat jullie er ook bij zijn!

𝐁𝐞𝐥𝐚𝐧𝐠𝐫𝐢𝐣𝐤:

- 1 bingo kaart per persoon

- Start Bingo: 20:00

- Kosten Bingo kaart €10.-

(Deelname avond alleen met Bingokaart)

https://quizfunevents.com/agenda/muziekbingo-tilburg3/Themaquiz: Harry Potter deel 1

Woensdag 23 November

Themaquiz: Harry Potter deel 1

Uitverkocht!

Themaquiz: Harry Potter deel 2

Woensdag 30 November

Themaquiz: Harry Potter deel 2

𝐃𝐞 𝐠𝐥𝐨𝐞𝐝𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐇𝐚𝐫𝐫𝐲 𝐏𝐨𝐭𝐭𝐞𝐫 𝐐𝐮𝐢𝐳

Alle tovenaarsleerlingen naar de Grote Zaal, want bij deze nieuwe quiz mogen de grootste Harry Potter-fans niet ontbreken!

Weet jij alles van deze magische wereld vol spreuken, huiselfen en donkere krachten? Test je kennis in een nieuwe quiz vol vragen, afbeeldingen en fragmenten. Misschien gaat jouw team er wel met de gouden snaai vandoor!

Stuur je uilen eropuit om een team van maximaal 5 tovenaars en heksen samen te stellen en doe mee.

𝐁𝐞𝐥𝐚𝐧𝐠𝐫𝐢𝐣𝐤:

– Deelname €17.50 per team.

– Teams 2 t/m 5 personen.

– Start Quiz: 20:00

– Doors open: 19:30

.🎫 https://quizfunevents.com/.../de-harry-potter-quiz-tilburg2/

PUBQUIZ

Woensdag 07 December

PUBQUIZ

Ga jij met jouw team de strijd aan❓Koop dan nu je teamticket en speel mee! We spelen voor de gezelligheid, maar uiteraard hebben de winnaars prijs.

De editie in Café Bolle is er een voor mensen met een jonge geest, studenten en of mensen die goed op de hoogte zijn van het nu.

Belangrijk.– Deelname €12.50 per team.– Teams 2 t/m 5 personen.– Start Quiz: 20:00BOLLE LIVE!

Zaterdag 10 December

BOLLE LIVE!

Coverband Vanavond Niet, Schat! ziet ieder optreden als een nieuwe uitdaging om het publiek voor zich te winnen. Want daar gaat het natuurlijk om: het publiek moet een goede avond hebben. Het geheim hierachter ligt in het plezier dat deze band uitstraalt. Ze hebben er lol in en dat weten ze zonder moeite over te brengen op het publiek. Dit komt door een jarenlange vriendschap en een gezamenlijke passie voor muziek. Vanavond Niet, Schat! speelt een zorgvuldige selectie van hits en meezingers uit 30 jaar Nederlandse pophistorie.

Pista

Vrijdag 16 December

Pista

Après-Ski op het Piusplein!

🎿Alle ingrediënten zijn aanwezig:

🎤 2 podia met verschillende DJ's en artiesten/acts.

🥃 Glühwein en Schrobbelèr

🤗 Gemütlichkeit

Gratis entree!

Santarun Tilburg

Zaterdag 17 December

Santarun Tilburg

Trommel je vrienden, familie of sportteam op om samen, in kerstmannenpak, een gezellige route door het centrum van Tilburg te (hard)lopen. De run start en eindigt op het Piusplein, deelnemen kan vanaf 12 jaar.

Gezelligheid en saamhorigheid staan centraal. Met de SantaRun, ontwikkeld door en voor Tilburgers, willen we deze gezelligheid en saamhorigheid graag omzetten in een geweldige donatie aan het Ronald McDonald Huis.

📍 Locatie: Piusplein Tilburg

🕖 Starttijd: 19:00

🏁 Afstand: 5KM


𝐓𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬

€15 per persoon (het Kerstmannenpak krijg je van ons! 🎅

Ook groepstickets voor 6 personen beschikbaar. (€90)

𝐀𝐥𝐥𝐞 𝐨𝐩𝐛𝐫𝐞𝐧𝐠𝐬𝐭𝐞𝐧 𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐑𝐨𝐧𝐚𝐥𝐝 𝐌𝐜𝐃𝐨𝐧𝐚𝐥𝐝 𝐇𝐮𝐢𝐬. 🤝

De Kerstballen MuziekBingo

Woensdag 21 December

De Kerstballen MuziekBingo

🎄🎄Deze editie staat helemaal in het teken van de top 2000, kerst hits en uiteraard de nodige guilty pleasures. 🎄🎄

We nodigen je uit voor een reuzegezellige avond vol meezingers en feestnummers. Zing (of kraai) mee met Mariah Carey, Queen en ABBA of dans mee op Elvis en Like A Prayer, terwijl je tegelijkertijd probeert je kaartje vol te krijgen.

Valt er wat te winnen? Jazeker! En niet alleen voor de mensen die een rijtje hebben. Het zal bijzondere prijzen regenen in Tilburg en wij hopen dat jullie er ook bij zijn!

𝐁𝐞𝐥𝐚𝐧𝐠𝐫𝐢𝐣𝐤:

– 1 bingo kaart per persoon

– Start Bingo: 20:00

– Kosten Bingo kaart €10.00

– Er zijn beperkt kaarten beschikbaar, vol is vol

🎫

https://quizfunevents.com/agenda/muziekbingo-dec013/

Om de avond bij te wonen heb je per persoon een bingokaart nodig.

Kerst Café Bolle

Maandag 26 December

Kerst Café Bolle

Kerst is een tijd om samen door te brengen!

Bij Café Bolle vier je kerst samen op 2e kerstdag.

Vanaf 13.00 verwelkomen we jou op het verwarmde terras. We serveren lunch en diner.

Zin om lekker te komen borrelen in plaats van eten? Dat kan! We hebben een zeer divers assortiment aan borrelplanken. Voor ieder wat wils. Daarnaast gaan de voetjes van de vloer tot in de vroege uurtjes!

Kom jij lekker lunchen, borrelen of stappen?De Top 2000 Quiz

Woensdag 28 December

De Top 2000 Quiz

🎸🎸Herken jij met jouw team alle hits van ABBA tot ZZ Top? Kennen jullie alle woorden van Bohemian Rhapsody en herkennen jullie al bij de eerste klanken ‘Isn’t She Lovely’ ? 🎸🎸

Kom dan gezellig meedoen bij ons op 28 december. In een quiz van 7 rondes testen we jullie muziekkennis via plaatjes, clips en fragmenten.

𝐁𝐞𝐥𝐚𝐧𝐠𝐫𝐢𝐣𝐤:

– Deelname €17,50 per team

– Teams: 2 t/m 5 personen.

– Geef van te voren je teamnaam door.

🎫

https://quizfunevents.com/agenda/top2000quiz-013/

New Years Eve

Zaterdag 31 December

New Years Eve

Stop de tijd, Kom naar Bolle

Samen blikken we terug op afgelopen jaar, samen kijken we vooruit naar komend jaar. New Years Eve staat bij Café Bolle in het teken van samen borrelen en samen stappen. Dit kan op 31 december op het terras, of binnen in de zaak tot 01 januari 06.00

2 januari zijn we weer volgens de reguliere openingstijden geopend.

PUBQUIZ

Woensdag 04 Januari

PUBQUIZ

Altijd al willen weten wie de slimste in de groep is, de meeste nutteloze feitjes kent en tegelijkertijd een gezellige avond hebben waarbij veel wordt gelachen? De pubquiz is dé manier om daar achter te komen!

Ga jij met jouw team de strijd aan? Koop dan nu je teamticket en speel mee! We spelen voor de gezelligheid, maar uiteraard hebben de winnaars prijs.

De editie in Café Bolle is er een voor mensen met een jonge geest, studenten en of mensen die goed op de hoogte zijn van het nu.

Belangrijk

– Deelname €12.50 per team.

– Quiz start om 20:00

– Teams 2 t/m 5 personen.

🎫

https://quizfunevents.com/agenda/pubquiz013-012023/BOLLE LIVE!

Zaterdag 14 Januari

BOLLE LIVE!

Opgericht in Noord-Brabant (Nederland) in 2020, de band Californicated is dé nieuwste sensatie in het straatje van de RHCP Tribute bands en blaast op zijn eigen wijze nieuw leven in dit begrip.

De band reproduceert de laatste albumhits, de meervoudig bekende Billboard Hits én de klassieke Grammy-winnaars. Er zijn meer dan 20 hits die een show vol bekende nummers vult, niet alleen voor de RHCP fans, maar voor elke moderne rock liefhebbers.

De band gaat voor het meest authentieke geluid van de Peppers en doet dat door te investeren in hetzelfde materiaal. Of het nou gaat om de AAX cymbals van Chad of zelfs tot een identieke Fender Stratocaster gitaar van Frusciante, Californicated heeft het. De outfits worden zorgvuldig gekozen en worden gekocht op dezelfde kleuren en in detail nagebootst. Een tribute uit liefde en toewijding voor de échte Red hot Chili Peppers-fans. Dit in combinatie met energie, magie, en veel positieve energie is iets wat je niet mag missen

Carnavals MuziekBingo

Woensdag 15 Februari

Carnavals MuziekBingo

Deze editie staat helemaal in het teken van de beste carnavals hits. We nodigen je uit voor een reuzegezellige avond vol meezingers en feestnummers. Zing (of kraai) mee met Lamme Frans, Toon Hermans en Gebroeders Rossig of loop de polonaise op Andre van Duin, terwijl je tegelijkertijd probeert je kaartje vol te krijgen.

Valt er wat te winnen? Jazeker! En niet alleen voor de mensen die een rijtje hebben. Het zal bijzondere prijzen regenen in Tilburg en wij hopen dat jullie er ook bij zijn!

Belangrijk.– 1 bingo kaart per persoon– Start Bingo: 20:00– Kosten Bingo kaart €10.00– Er zijn beperkt kaarten beschikbaar, vol is vol

(Je hebt een bingokaart per persoon nodig om de avond bij te wonen)

🎫

https://quizfunevents.com/agenda/muziekbingo013-carnaval/

meer!

Privacy | Webdesign: Lawless & Lotski